Telemarking møter Tamil fra Stovner

Mayoo og Tom Kjetil ble vel egentlig helt ved en tilfeldighet kjent med hverandre, og gjennom mange og lange samtaler både med og uten mikrofon, bare måtte de lage et foredrag sammen.

Mayoo er kjent fra flere TV-program, som Fangene på Fortet, Asbjørn Brekkes julekalender, Kompani Lauritzen, Good luck guys og ikke minst Abu og Mayoo` s Norge.

Tross hans unge liv, har han opplevd mye, og hatt et liv det er verdt å presentere for deg.

Tom Kjetil har mange års erfaring innen helse, og jobbet over 15 år som coach. Hans mer en 260 episoder i podcasten Motivasjonspreik har også gitt han mange verktøy. For å skape den rette atmosfæren og stemningen fra scenen.

Sammen presenteres denne historien som et podcast-studio, og der tema er i tråd med dine ønsker, vil det også legges opp til intervju med aktuelle personer i rommet.

Foredraget varer i 1 time +

Pris for bookede foredrag i februar og mars (bør ikke være gjennomført i den perioden) pris kr 20 000,- eks kjøring, men ta kontakt for tilrettelegging

Motivasjonspreik, foredraget som skal motivere deg

Etter mange år i motivasjonens tjeneste, er det på tide å tilby foredraget Motivasjonspreik. Her møter du ikke en foredragsholder som har vært på Sydpolen eller klatret Mount Everest, men Tom Kjetil Olsen har preiket med mennesker som har gjort dette.

I over 270 episoder av podcasten Motivasjonspreik har han funnet ut hva som er essensen i det å bli motivert, og hvordan andre mennesker inspirerer de rundt seg til å yte det lille ekstra.

God inspirasjon, og bli topp motivert

Fungerer godt som dagsseminar, foredrag på 2 timer, eller som pauseinnslag. Pris etter avtale

Tom Kjetil har et stort ønske om å motivere, og tilbyr her et skikkelig inspirerende foredrag, som gir deg gode tanker om eget liv, og ikke minst om hvordan andre finner sin drivkraft.

Varer i fra 45 minutter til dagsseminar med flere foredragsholdere.

Et vanlig foredrag på 1 time og 30 minutter koster 

kr 15 000,- eks kjøring, men ta kontakt for tilrettelegging

Andre foredrag

Mayoo`s verden

Mayoo Indiran kjent fra TV, har hatt mange utfordringer i sin oppvekst. 

I dette foredraget på 1 time kan du bli bedre kjent med ham og de teknikker han selv har tatt i bruk i forhold til hans diagnoser, dysleksi og ADHD.

Fungerer bra for bedrifter, skoler m.m.

Kr 15 000,- eks kjøring kan bookes her

Isbading

Hva tenker du om isbading?  I dette foredraget kan du få informasjon om fordelene, og lære deg å tørre å bade i kaldt vann. Fungerer som et enkelt foredrag, men aller best om det er mulig å avslutte nettopp med et isbad. 

Gjennomføres i Grenlandsområdet

Kr 990,- for foredrag kan bookes her

Ølsmaking

Er du litt nysgjerrig på ølets verden? 

Tom Kjetil har drevet Gulating, smakt på over 3500 forskjellige øl, og lever etter filosofien "drikk bedre og ikke mere". Dette foredraget kan tilpasses, og fungerer meget bra som aktivitet ved utdrikkingslag, bedrifts-samlinger, og hjemme hos. 

Pris for et standard-opplegg uten drikke er fra kr 1500,- 

Alle våre foredrag kan tilpasses, og derfor tar vi kontakt for å kunne komme frem til den løsningen som passer dere best.