Tom Kjetil Olsen

Jeg har siden midten av 90 tallet holdt foredrag, enten det har vært lokal-historie, eller om mat og drikke. Siden 2007 har jeg også holdt foredrag innenfor motivasjon, salgstrening og mestring.

I 2009 valgte jeg å utdanne meg innen helse, etter 22 år med salg, service og daglig drift. Begynte å jobbe innen helse, og tok samtidig utdanning som helsefagarbeider.  I perioden også tilleggsutdanning inne rehabilitering, og rus/psykiatri.

Jeg har jobbet i bolig, med trafikkskadde, avlastning, psykiatri, nattpatrulje, sykehjem, med barn og ungdom, rehabilitering på Nordagutu, og de siste årene på Sykehuset Telemark, først på kirurgisk sengepost, avd. Gastro. Så 3 år på blod/kreft avdeling. 

I dag jobber jeg på Nevrologisk avdeling på Sykehuset Telemark avd Moflata. I tillegg holder jeg foredrag, og lager podcasten Motivasjonspreik, i tillegg til Ælvepodden, og enkelte produksjoner for andre. I tillegg coacher jeg private, folk fra næringslivet og personer innen idrett og kultur.

Jeg må innrømme at jeg er engasjert, og har lyst til å bidra. Og lever etter flere motto, men det viktigste nå er: "jeg ønsker å gjøre ting jeg VIL, ikke ting jeg MÅ"

Tar gjerne en uforpliktende prat med deg, og det er bare å sende en sms til 92 95 00 17, så kontakter jeg deg.

Marie og Tom Kjetil har løpt Viking Challenge til Gaustatoppen flere ganger.

Mayoo Indiran

Mayoo er i dag en kjent TV-profil, og deltatt i mange Reality-serier. Men det har ikke alltid virket så lett. I barne og ungdomsårene slet han mye med å tilpasse seg, og har blitt diagnosert med både ADHD og Dysleksi. Dette har gjort sitt til at han gjennom oppvekst på Stovner støtte på en del utfordringer. 

I perioder i livet har han måttet bygge seg opp, og er i dag en person som ser muligheter, ikke problemer.

Hans foredrag tar for seg tema som

- Oppvekst  - Skole   - Utdanning   - Rus   - Trening & kosthold

- Psykisk helse   - Diagnoser   - TV-opptredener   - Vennskap

Hans foredrag kan tilpasses skoletimer, formiddagsseminar, og dagstema. Under her finner du link til de ulike variantene, og det er også mulig å skreddersy.

Marie Danielsen (koordinator) Motivasjonspreik

Marie har lang erfaring som løperske. Hun har vært blant Norges beste maraton-løpere, og er i dag utdannet lærer, og event-koordinator. Hun skal være med å trekke i trådene for at Motivasjonspreik skal bli en bedre podcast, og at vi skal treffe folk med våre foredrag. Hun har også selv fortalt om sine utfordringer både i vår podcast og ut i SoMe. Vil du at Marie også skal fortelle deg sin historie, kan dette også bookes her hos oss.