Om Podcasten

Livsmotto-podden kom ut i 2019, som en etterfølger etter boka "100 livsmotto fra kjente og ukjente" Det ble spilt inn 12 episoder, der Tom Kjetil Olsen snakket med kjente og ukjente. Disse episodene ligger i dag ikke ute på nettet, men enkelte klipp er brukt gjennom de årene Motivasjonspreik har eksistert.

Motivasjonspreik ble til på våren-sommeren 2020. da Gisle Johnsen og Tom Kjetil Olsen hadde snakket mye sammen om motivasjon. TK og Gisle fant fort tonen, og lagde over 100 episoder sammen frem til vinteren 2022, da Gisle ble syk, prioriterte han selvsagt behandling, og TK har hatt med gjesteprogramledere siden den gangen. Bl a. Magnus Minnesjord, Joacim Lunde og Marie Fornes Danielsen.

I dag har det blitt spilt inn over 260 episoder i Motivasjonspreik, og over 50 episoder i Bonuspreik. Du finner dem på en eller annen avspiller. Og noen av episodene er også lagt ut på Youtube.

"Å lage podcast om folks motivasjon er utrolig motiverende"              Tom Kjetil Olsen

Foredraget Motivasjon 2.0, boka, og samtaler

Foredraget Motivasjon 2.0 kan bookes på

www.talerlisten.no 

Vi samarbeider med Talerlisten.no, så om du ønsker å få en god pris ta kontakt med dem. Kan også gå via Tom Kjetil, som igjen kobler dere til vår samarbeidspartner Talerlisten.no

Boka 100 livsmotto fra kjente og ukjente kan bestilles her

Tom Kjetil Olsen skrev boka i 2015, boka handler om livsmotto og kan fortsatt bestilles.

Boka er fortsatt tidsaktuell, og gir deg livsmotto fra Jahn Teigen, Olaf Tufte, Grace Bullen, Benedicte Adrian for å nevne noen. Boka koster kr 100,- 

Samtaler

Tom Kjetil Olsen har mange års erfaring som helsearbeider, coach og motivator.

Ønsker du eller dere en samtale, så ta kontakt. Det er også mulig å ta kontakt via skjema nede på siden her.

"Bli bedre kjent med ditt indre deg"

Send oss litt om deg selv og hva du blir motivert av

Hva kan vi sammen få til? Hvordan tror du at du motiverer andre? Velkommen inn i vår motivasjons-hverdag.